Riskutbildning 2

Riskutbildning 2 i körning på halt underlag i Stockholm
Riskutbildning 2 i Stockholm gör du på den halkbana du själv tycker är lämpligast. Om du går på en trafikskola så kan de säkert hjälpa dig att ordna en tid åt dig, men om du hellre vill köra på någon annan bana än de har bokningstider på, så får du ringa och boka själv.

När du kör din Riskutbildning 2 hos oss i Upplands Väsby får du lära dig att det viktigaste för att klara sig bra i vinterväglag, är att köra med rätt hastighet. Då menar vi inte i förhållande till vad som står på vägmärket, utan att du måste ha rätt fart i förhållande till vägen, sikten, underlaget och situationen.
På Driving Ranch med Europas mest realistiska bana kommer Du att få prova att köra med både rätt fart och med för hög eller låg fart. Bara för att du ska få känna hur det känns. Du kommer också att få bestämma farten själv i vissa övningar. Detta för att halkkörningen skall bli så realistisk som möjligt.

Vi tränar dig i att undvika att hamna i farliga situationer när du kör bil i vinterväglag. Där ligger huvudmomentet i vår utbildning.
Du kommer också att få tillfälle att försöka ta dig ur en farlig situation. T.ex. att häva en sladd och att göra undanmanöver. Vi tror dock inte att du hinner lära dig så mycket under den korta tid du är hos oss. De flesta får träna i flera år för att bli bra på det.

Våra kurser

Tryck på knapparna nedan för att läsa mer om respektive kurs.

Riskutbildning 2

  • Driving Ranch – Halkbana

    Torslundavägen 42 SE-194 92 Upplands Väsby
    Telefon: 08-590 93 218
    E-post: info@driving-ranch.se